Skånsom og effektiv behandling af
hudkræft og andre hudtumorer

Vi er specialister i behandling af hudkræft med Mohs kirurgi

  • Behandlingen foregår i blid lokalbedøvelse
  • Hele hudkræften fjernes, og mest muligt raskt væv spares
  • Patologisk analyse med det samme sikrer, at al hudkræft er fjernet ved operationens afslutning
  • Raffineret plastikkirurgisk teknik sikrer det mest naturlige, usynlige ar

Ved denne procedure, som foregår i lokal anæstesi, foretages excisionen efter inspektion med lupmagnificering for at visualisere den klinisk frie margin. Præparatet sendes derefter til Patologilaboratorium, hvor det med det samme præpareres, og hele omkredsen/kanten inspiceres af en speciallæge i patologi for at sikre komplet fjernelse af hudkræften. Dersom man finder resterende cancer i præparatet, annoteres lokationen nøjagtigt, således at præcis det område kan excideres. Processen gentages, indtil der ikke længere ses cancerceller i præparatet, og man derved ved, at al cancer er fjernet. Herefter foretages rekonstruktion af defekten med plastikkirurgisk teknik, individuelt tilpasset til den enkelte patient med det mål at danne det mest naturlige, usynlige ar.

Stingene fjernes efter ca. 7 dage, og patienten ses til klinisk kontrol 3, 6 og 12 måneder efter operationen.

Hudkræft

Hvorfor er Mohs kirurgi / Margin Kontrolleret kirurgi bedre end konventionell behandling:

 

  • Vævsbesparende: man fjerner ikke den traditionelle 3-5 mm ’sikkerhedsmargin’, men blot hudcanceren med klinisk fri margin
  • Patologisk analyse med det samme, som sikrer, at alt hudkræft er fjernet ved operationens afslutning i stedet for 2 ugers ventetid på svar og risiko for re-operation
  • Tryghed ved at vide, at man er helbredt, fordi man har fået patologisvar og gennemgået rekonstruktionen i én seanse
  • Mindre ar, idet kun hudområde med hudkræft fjernes, og der – fordi patologien er afklaret med det samme – kan foretages optimal rekonstruktion

Dr Weiss har udført flere end 5.000 indgreb af denne art med stor patienttilfredshed og en reciv rate på >1 %.

Hvordan har din hud det?

Har du en hudforandring, som bekymrer dig, eller har du hudkræft og ønsker vejldning og behandling, så kontakt os for mere information på telefon 61 10 18 10

Specialist i Hudkræft

 Dr. Inanna Weiss var medstifter af skandinaviens første hudkræftklinik, hvor hun i 6 år opererede at stort antal patienter med meget godt resultat og stor tilfredshed. Nu tilbydes behandlingen i samarbejde med en meget erfaren speciallæge i patologi på egen klinik.

Har du en hudforandring der bekymrer dig?

Få en hurtigt tid til  konsultation her på klinikken i vores lokaler i København. Her vil en samtale og klinisk undersøgelse straks give dig en afklaring. Kræves en vævsprøve (biopsi) kan denne tages med det samme. Svaret får du i løbet af senest 1 uge, hvor der samtidigt laves en behandlingsplan for dig.
Er operation nødvendigt, vil du kunne få foretaget dette hurtigst muligt efter aftale med klinikken og din egen kalender.

Plastikkirurg versus hudlæge

Vi er den eneste privatklinik i Danmark som tilbyder denne behandling udført af yderst erfaren Plastikkirurg med over 5000 vellykkede operationer af denne art, i samarbejde med en yderst erfaren patolog som vurderer præparatet – i stedet for en Dermatolog (hudlæge).  Som plastikkirurg er man specialiseret i avanceret kirurgi, det er hudlæger ikke.

Hos os vil du nøje få evalueret din specifikke situation, og foreslået en skræddersyet behandlingsplan, der imødekommer dine behov og sikrer de bedste resultater.

Har du brug for vejledning er vi der for dig

Er du privat patient eller har du en sundhedsforsikring, og er du bekymret for en hudforandring, hudtumor, ikke helende sår eller en anden hudtumor du finder skæmmende, kan vi hurtigt hjælpe dig med en klinisk vurdering, biopsi for diagnosticering og fjernelse.

 Husk, at tidlig diagnose og behandling af hudkræft er afgørende for en gunstig prognose. Hvis du har mistanke om hudkræft eller allerede er blevet diagnosticeret, er det vigtigt at handle hurtigt og søge professionel hjælp

Hvert år diagnosticeres der i Danmark over 40 000 nye tilfælde med ikke- melanom hudkræft

Hvert år diagnosticeres der i Danmark over 40 000 nye tilfælde med ikke- melanom hudkræft , mest udbredt basalcelle kræft (BCC) og pladecellekræft (SCC). Det er internationalt anset at den bedste behandling for hudkræft i ansigtet (eller andre steder på kroppen hvor der er sparsomt med væv) er operativ fjernelse med umiddelbar kontrol af vævet som sikrer at alt hudkræft er fjernet inden defekten syes sammen. Med efterfølgende lukning med plastikkirugisk teknik sikrer man det mest optimale ar.

Se klinikken her

Send en besked til klinikken

61 10 18 10

Mandag - Fredag:

09:00 - 16:00 - senere efter aftale

Lørdag - Søndag:
Lukket / Efter aftale