Kropsmodellering – Kroppen ændrer sig
uvilkårligt med tiden

Kropsmodellering/ optimering

Hvad ønsker du for din krop?

Vores kroppe er mangfoldige og individuelle. De fleste af os har en lille ting som generer os som vi gerne kunne ønske os forbedret eller fjernet. Inanna Weiss har stor erfaring med at forstå og løse det individuelle problem. Kroppen ændrer sig uvilkårligt med tiden. Hos kvinder kommer de tydelige tegn ofte efter en eller flere graviditeter. Det kan også være, alderen og den ændrede hormonbalance, der indtræder.

Dette ses ofte i takt med at man ældes, hvilke fører til, at man ikke kan komme af med fedtet på eksempelvis maveskindet eller den slappe hud på inderlårene. Dette kan afhjælpes med kropsmodellerende indgreb som fedtsugning eller fjernelse af overskydende slap hud. Ofte er det ikke meget, der skal fjernes for at genskabe den ønskede facon.

Diskret og personlig samtale på klinikken

Ved en personlig samtale kan vi komme nærmere, hvad der ville være det rigtige indgreb for dig og din krop.

Fedtsugning/ Liposuction

Dette indgreb er designet til at fjerne uønsket fedt på et eller flere steder på kroppen. Ønsker du et mere slankt udseende kan fedtsugning foretages på blandt andet hage, mave, overarme og yderlår, inderlår, knæ og underben.

Indgrebet foregår ved, at man bedøver det ønskede område ved brug af meget små incisioner, hvor der injiceres bedøvelse. Derefter fedtsuges der, indtil det ønskede resultat. Fedtsugningen forgår via en kanyle tilsluttet vacuum.  De små indstikssteder syes med et enkelt sting, dækkes med kirurgisk tape, og bandageres efterfølgende.

Det er vigtigt, at der efterfølgende bruges specialdesignet kompressionstøj, som aftales individuelt. 
Med efterfølgende sunde kostvaner og motion er resultatet vedvarende.

 Armløft

Efter et større vægttab eller på grund af genetisk predisponering, kan overarmene udvikle en uønsket form med løs overskydende fedt. Dette løse overskydende hud kan fjernes ved hjælp at et såkaldt armløft (brachioplasty), der efterfølgende vil resultere i et tyndere og mere fast udseende. 

Oftest er dette en kombination af fedtsugning og fjernelse af overskydende hud, hvor arret lægges diskret på bagsiden af overarmen.