Det handler om tryghed

Inverterede brystvorter/Indadvendte brystvorter

juni 2, 2024

Dr. Inanna Weiss

Hudkræft rammer ca. 30.000 danskere hvert år. Så det er en god idé at holde øje med alle forandringer i huden og få tjekket dem, for hvis der er tale om sygdom, er det vigtigt, at der stilles en hurtig diagnose, og at man straks kan få tilbudt behandling.

Specialist i Hudkræft, Ansigtskirurgi, Øredeformiteter og Regenerativ medicin

Hos Dr. Inanna Weiss føler man sig i trygge hænder’ siger Mette Laursen, patient.

Hos Dr. Inanna Weiss er der kort ventetid, og du bliver fulgt hele vejen fra undersøgelse, behandling og til den afsluttende kontrol.

Dr. Inanna Weiss er specialist i hudkræft og arbejder efter de mest skånsomme og effektive metoder, herunder Mohs/ Marginkontrolleret kirurgi, hvor man fjerner elementet på klinikken og undersøger det, mens patienten venter. Først når alt det syge væv er væk, bliver såret lukket af Dr. Inanna Weiss, der som plastikkirurg kan gøre arret så usynligt som overhovedet muligt.

”Det værste er at gå rundt med en bekymring om, hvorvidt noget er galt. Måske har du et lille sår, der ikke vil hele, eller et modermærke, der forandrer sig. I den situation kan jeg meget hurtigt vurdere, om der er grund til at foretage

yderligere, eller om du kan lægge bekymringen helt fra dig,” siger Dr. Inanna Weiss.
”Jeg er blevet opereret for hudkræft to gange i ansigtet af Dr. Inanna Weiss, og udover at være lettet over, at kræften er væk, er jeg meget tilfreds med, at man slet ikke kan se arrene. Og jeg er ikke længere bekymret, for nu bliver jeg tjekket jævnligt,” siger Mette Laursen.
På klinikken i Østbanegade på Østerbro i København tilbydes foruden behandling for hudkræft
blandt andet også tryghedsskabende helkropsundersøgelser og kosmetisk kirurgi med bevarelse af naturlig æstetik.

Du kan henvende dig til klinikken som privatperson eller via sundhedsforsikring.

Hvad er inverterede brystvorter, og hvordan behandles de?

Hvad er inverterede brystvorter, og hvordan behandles de?

Inverterede brystvorter (også kendt som indadvendte brystvorter) er karakteriseret ved at brystvorterne trækkes indad mod brystet, og det er et fænomen, som kan påvirke både mænd og kvinder, men er mest almindeligt hos kvinder. Denne tilstand kan være medfødt eller...